Декорация на новогодишна трапеза | Домашна работилница | хоби и свободно време

Идеи за коледна и новогодишна украса

On 19.12.2011

Декорирование новогоднего стола

Нова година е може би един от най-обичаните празници в годината. Именно затова всеки  иска нещо ярко, което да създава празничата атмосфера. Много важна роля в организирането на новогодишните тържества заема декорацията, вечерните тоалети, развлекателните програми и разбира се вида на празничната трапеза.

Декорирование новогоднего стола

При украсяването на новогодишната трапеза може да се използват няколко стилни насоки. Тъй като Нова година се посреща нощно време е уместно да се сложат свещи на масата.  Свещите е най-добре да не бъдат прекалено високи и разположени,  така че да не пречат на гостите. Много стилно ще стоят плаващи свещи, актуални за сезона. Ефектно ще изглеждат и малки борови клончета по формата на венец около свещите.

Декорирование новогоднего стола

Много важен детайл е и покривката. Тя трябва да бъде празнична, за да съответства на тържествената атмосфера. Ако декорът е в класически стил, то най-добре покривката е да бъде от изискана, бяла и качествена материя. Покривката може и да е цветна – зелена или червена, цветове подходящи на  тематиката. Ако покривката е в ярки тонове, то салфетките трябва да са в пастелни тонове и обратното.

 

Декорирование новогоднего стола

Декорирование новогоднего стола

Декорирование новогоднего стола

Декорирование новогоднего стола

  1. Декорирование новогоднего стола

dekoracicq na masata

 

Домашна работилница / направи си сам Сайт за детско творчество, хоби, идеи за дома, градината, ръчно изработени подаръци, шаблони и картинки за принтиране

2leep.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>